Logo website 28 juni 2019.png

Blijf op de hoogte!

 
TICKETS
Bestel je tickets online of haal je hardcopy tickets bij CIGO aan de Noorderwierweg of Tanlounge Amersfoort voor € 17,5.
LINE-UP
Qmusic
Show
ManuKarma.png
Manu Karma
Yes-r Foto.jpg
YES-R
Foto turn up the 90's.jpg
Turn Up The 90's
 

Facts

Kei Foute Party met Qmusic

Vrijdag 28 juni 2019

Mijnbouwweg, Amersfoort

18:00 - 00:00 uur

Aanvang 18:00 - 20:00 uur

Tickets

€ 15,- Regulier Ticket

€ 17,50,- Late Bird Ticket

Minimum leeftijd: +18. Neem een geldig legitimatiebewijs mee. Hier kan bij de entree om gevraagd worden.

 

 

Pinnen?

Je kunt pinnen bij de muntkassa's. Echter adviseren wij om voldoende cash geld mee te nemen. De techniek kan ons immers zomaar in de steek laten.   

Huisregels

Download hier onze huisregels!

KEI FOUTE PARTY

Zoek alvast je foute outfit bij elkaar en maak je avond vrij, want vrijdag 28 juni is het weer zo ver: De Kei Foute Party met Qmusic de Foute Party! Al jarenlang is Qmusic de foute party een begrip in Nederland. 100% Fout, 100% Feest met de Qmusic DJ’s in de mix! Maak je dus klaar om een avond heerlijk mee te zingen en te swingen met de allerfoutste guilty pleasures van de 70’s tot nu.

Bereikbaarheid

Met de fiets, brommer, scooter of lopend

Vanaf Amersfoort centrum is het nog geen 5 minuten fietsen naar het festivalterrein aan de Mijnbouwweg. Fiets, brom of loop de Amsterdamseweg af en sla bij de BCC rechtsaf. Tada! Je bent er al :-) We hebben genoeg plek voor jouw tweewieler, dus schroom niet om lekker op de fiets te komen. 

Met het OV

Via 9292.nl plan je makkelijk en snel je reis naar de Kei Foute Party. De bushalte bij het evenemententerrein heet "bushalte Mijnbouwweg, Amersfoort".  

Met de auto

In de omgeving van het festivalterrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar waar jij je bolide veilig kan parkeren. 

 

Overnachten

In de buurt overnachten met late-checkout en shuttle service van en naar je hotel? Van der Valk Amersfoort regelt het. Surf naar de website en reserveer vandaag nog je kamer!

Kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig. Je kunt hierin je spullen veilig opbergen en gedurende de dag de kluis openen en hersluiten. Je betaalt hiervoor 7 euro huur en 5 euro borg.

Kreijne
Kreijne
press to zoom
MATT&CO
MATT&CO
press to zoom
Kringloop Amersfoort
Kringloop Amersfoort
press to zoom
Scheerder
Scheerder
press to zoom
Rijschool Hufman
Rijschool Hufman
press to zoom
Bakery Bun
Bakery Bun
press to zoom
TaskHero
TaskHero
press to zoom
 
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle