top of page
Logo met datum goed.png
0.png

Blijf op de hoogte!

LINE-UP
ManuKarma.png
Manu Karma
IMG_4941.jpg
Feest DJ Jesse
LINE-UP
INFO

KEI FOUTE KONINGSNACHT

Zoek alvast je foute konings outfit bij elkaar en maak je avond vrij, want vrijdag 26 april is het weer zo ver: De eerste editie van de Kei Foute Koningsnacht! Al jarenlang is de kei foute party een begrip in Nederland. 100% Fout, 100% Feest! Maak je dus klaar om een avond heerlijk mee te zingen en te swingen met de allerfoutste guilty pleasures van de 70’s tot nu.

Facts

Kei Foute Koningsnacht

Vrijdag 26 april 2019

De Hof, Amersfoort

20:00 - 01:00 uur

GRATIS TOEGANGKELIJK

Bereikbaarheid

Met de fiets, brommer, scooter of lopend

Vanaf Amersfoort centraal station is het nog geen 5 minuten fietsen naar het Kei Foute Koningsnacht terrein op de Hof. Fiets, brom of loop de Stationsstraat af en sla rechtsaf bij het NH-hotel, u bevindt zich op de Snouckaertlaan. Volg de Snouckaertlaan tot u het begin van de stad aan u linkerhand ziet. Wanneer je deze weg (Utrechtseweg / Langestraat) volgt bevind de hof zich vanzelf aan je linkerhand. Tada! Je bent er al :-) We hebben genoeg plek voor jouw tweewieler, dus schroom niet om lekker op de fiets te komen. 

Met het OV

Via 9292.nl plan je makkelijk en snel je reis naar de Kei Foute Koningsnacht. De bushalte die het dichts bij de Hof stopt heet "bushalte Stadhuis of Centrum , Amersfoort".  

Met de auto

In de omgeving van de Hof zijn voldoende parkeergarages beschikbaar waar jij je bolide veilig kan parkeren. De garages zijn 24/7 geopend met uitzondering van de Beestenmarkt en St-Jorisplein. Tariefindicatie tot 2,40 per uur, max. dagtarief tot € 15,00.

Pinnen?

Je kunt je drankjes halen bij de horecaondernemers op de hof. Hier kan je zowel pinnen als contant betalen. Echter adviseren wij om voldoende cash geld mee te nemen. De techniek kan ons immers zomaar in de steek laten.  

PARTNERS
bottom of page